Sâmbătă, la Iulius Mall Suceava: expoziția celor 30 de vehicule de epocă scriu ,,povestea” Oltcit, iar Hope4Humanity te invită la film în aer liber

Sâmbătă, nostalgicii, dar și pasionații de mașini de epocă vor avea oportunitatea să descopere 30 de Oltcit-uri pe esplanada de la Iulius Mall Suceava. Și tot în acest weekend, Fundația Hope4Humanity te invită la evenimentul ,,Ice Movie in Summer Time”, o seară memorabilă de film în aer liber, unde toată lumea este invitată, iar intrarea este gratuită!       

Sâmbătă, 26 august 2023în intervalul orar 10:00-14:0030 de Oltcit-uri sosite din toată țara vor putea fi admirate pe esplanada Iulius Mall Suceava. Expoziția este organizată de Asociația Oltcit Fan Club, cu ocazia Întâlnirii Naționale Oltcit. Pe lângă expoziția statică și cea în mișcare, vor fi expuse o serie de fotografii care imortalizează ,,momente” din istoria cunoscutei mărci de autovehicule. Organizatorii sunt încântați să facă cunoscută povestea fiecărei mașini, într-o atmosferă animată de un DJ care va transpune publicul, cu muzica sa, în perioada anilor ’80 și ’90.

Pasionații de filme au oportunitatea, în această sâmbătă, de a petrece timp în afara sălii de cinema. Fundația Hope4Humanity celebrează ultimul weekend al verii cu evenimentul ,,Ice Movie in Summer Time”. Acesta aduce pe ecranul de pe terenul de fotbal de la Iulius Mall, începând cu ora 20:30,,Flamin’ Hot”, comedia cu accente dramatice, care marchează debutul regizoral al cunoscutei Eva Longoria, la categoria lungmetraj. Scenariul este inspirat de realitate și spune povestea lui Richard Montañez, care reușește, în cele din urmă, să transforme gustarea Flamin’ Hot Cheetos într-un fenomen emblematic al culturii pop.

Această proiecție de film face parte din seria de activități UniTalks, proiect dedicat tinerilor aflați în căutarea carierei potrivite, proiectul fiind organizat de Hope 4 Humanity cu sprijinul Corpului European de Solidaritate.

Nu uita că poți veni cu întreaga familie, dar și cu prietenii, pentru că intrarea este gratuită

Related Stories

Descoperă

Bucovina strălucește în lumina sărbătorilor de iarnă: Meșteri populari...

În cadrul Programului „Crăciun în Bucovina”, deja tradițional pentru regiune, s-au desfășurat și se vor mai desfășura o serie de evenimente culturale ce pun în valoare bogăția tradițiilor locale. Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă, programat pentru ziua de 27 decembrie în Suceava, va oferi o inegalabilă paradă a obiceiurilor autentice, aducând în prim-plan crâmpeie ale tezaurului și zestrei Bucovinei.

Cu prilejul Zilei Bucovinei, elevii Colegiului „Alexandru cel Bun”...

Broșura turistică intitulată „Ghid de împrietenire cu Gura Humorului” a apărut dintr-o necesitate actuală, constatată de liceeni. Fluxul continuu de turiști, atât din alte județe ale României, cât și din țări străine reprezintă principalul motiv apariției ghidului.

Târgul de produse și mâncăruri locale „Gustă din Țara...

„Gustă din Țara Dornelor!”: O sărbătoare a delicateselor locale, aduce în prim-plan o gamă variată de preparate culinare pregătite cu ingrediente specifice zonei de la lactate, preparate din pește și carne, fructe de pădure, până la legume și ciuperci.

Ziua Bucovinei sărbătorită în Țara Dornelor: Inaugurarea Centrului Muzeal...

Ziua Bucovinei va fi sărbătorită în destinația de ecoturism Țara Dornelor, marcând inaugurarea Centrului Muzeal „Cazinoul Băilor” după 35 de ani de la dezafectare.

Proiecții speciale ale filmului „Libertate” de Tudor Giurgiu, în...

Rădăuți și Siret vor găzdui proiecții speciale ale filmului "LIBERTATE", unul dintre cele mai așteptate, premiate și discutate filme românești ale anului. Regizorul Tudor Giurgiu va fi prezent în sală și va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul, oferind o experiență cinematografică unică.

INEDIT la Muzeul Naţional al Bucovinei – Expoziţie de...

Expoziția beneficiază de un catalog și va fi deschisă publicului în perioada 8 noiembrie 2023 – 14 ianuarie 2024.

Categorii populare