Sâmbătă, la Iulius Mall Suceava: expoziția celor 30 de vehicule de epocă scriu ,,povestea” Oltcit, iar Hope4Humanity te invită la film în aer liber

Sâmbătă, nostalgicii, dar și pasionații de mașini de epocă vor avea oportunitatea să descopere 30 de Oltcit-uri pe esplanada de la Iulius Mall Suceava. Și tot în acest weekend, Fundația Hope4Humanity te invită la evenimentul ,,Ice Movie in Summer Time”, o seară memorabilă de film în aer liber, unde toată lumea este invitată, iar intrarea este gratuită!       

Sâmbătă, 26 august 2023în intervalul orar 10:00-14:0030 de Oltcit-uri sosite din toată țara vor putea fi admirate pe esplanada Iulius Mall Suceava. Expoziția este organizată de Asociația Oltcit Fan Club, cu ocazia Întâlnirii Naționale Oltcit. Pe lângă expoziția statică și cea în mișcare, vor fi expuse o serie de fotografii care imortalizează ,,momente” din istoria cunoscutei mărci de autovehicule. Organizatorii sunt încântați să facă cunoscută povestea fiecărei mașini, într-o atmosferă animată de un DJ care va transpune publicul, cu muzica sa, în perioada anilor ’80 și ’90.

Pasionații de filme au oportunitatea, în această sâmbătă, de a petrece timp în afara sălii de cinema. Fundația Hope4Humanity celebrează ultimul weekend al verii cu evenimentul ,,Ice Movie in Summer Time”. Acesta aduce pe ecranul de pe terenul de fotbal de la Iulius Mall, începând cu ora 20:30,,Flamin’ Hot”, comedia cu accente dramatice, care marchează debutul regizoral al cunoscutei Eva Longoria, la categoria lungmetraj. Scenariul este inspirat de realitate și spune povestea lui Richard Montañez, care reușește, în cele din urmă, să transforme gustarea Flamin’ Hot Cheetos într-un fenomen emblematic al culturii pop.

Această proiecție de film face parte din seria de activități UniTalks, proiect dedicat tinerilor aflați în căutarea carierei potrivite, proiectul fiind organizat de Hope 4 Humanity cu sprijinul Corpului European de Solidaritate.

Nu uita că poți veni cu întreaga familie, dar și cu prietenii, pentru că intrarea este gratuită

Related Stories

Descoperă

ANAT, OMD Județul Constanța alături de parteneri, organizează Mega...

Riviera Românească păstrează trendul ascendent, rezervările pentru primele două luni, față de perioada similară a anului trecut, fiind în medie cu 25% mai mari. Programele "Înscrieri Timpurii" s-au bucurat de un interes major, rezervările pornind încă din toamna anului trecut cu reduceri de până la 60% din tariful pachetelor de bază. La acest lucru au contribuit și voucherele de vacanță a căror valoare în 2023 a fost de aproape două miliarde de lei, 95% dintre acestea fiind deja decontate.

Aplicația România Atractivă, imediat după Booking în topul celor...

Programul România Atractivă include 12 rute turistice tematice care străbat toată țara, cu 275 de obiective de vizitat, care vor fi semnalizate și prin infrastructură rutieră specifică până în anul 2026.

Cum a reușit Sovata să rămână în topul destinațiilor...

Dincolo de resursele naturale pe care turiștii le apreciază aici, Sovata s-a dezvoltat și a reușit să se mențină pe un trend ascendent datorită investițiilor făcute în zonă. Un astfel de exemplu este și Hotel Crystal, în centrul Sovatei, la doar 700 de metri de Lacul Ursu.

Numărul turiștilor români care au călătorit în Germania în...

24% dintre călătoriile în Germania ale românilor în anul 2023 au fost efectuate de locuitori ai Transilvaniei. Moldova și regiunea București au reprezentat 20%, respectiv 18%. 11% au provenit din regiunea Muntenia, 10% din Banat, 8% din Oltenia, 4% din Crișana, 3% din Satu Mare și Maramureș, iar 2% din Dobrogea.

Gala Destinația Anului® 2024 a premiat cele mai atractive...

Municipiul Suceava nu a ajuns nici în top trei destinații care te inspiră. Ținutul Mănăstirilor și Țara Dornelor, au obținut locul 2 la categoriile la care au participat, iar comuna Ciocănești locul a treilea

Se caută „Măcelari de elită” pentru echipa care va...

Măcelarii care se înscriu au posibilitatea să aleagă, în funcție de vârstă și de abilitățile tehnice, una dintre următoarele categorii pentru care să concureze: ucenic măcelar (sub 30 de ani), tânăr măcelar (sub 35 ani) sau maestru măcelar.

Categorii populare