Descoperă mierea bio din zona Sucevei: Mierea Nadiei nu este doar un produs natural de înaltă calitate, ci și o poveste de dragoste față de mediul înconjurător

În apropierea municipiului Suceava, în comuna Ipotești, soții Nadia și Cristian Lelcu au transformat pasiunea lor pentru albine și natură într-un succes notabil. Acești apicultori cu inima deschisă și mâini harnice au reușit să creeze Mierea Nadiei, o marcă de miere bio, reprezentând nu doar un produs natural de înaltă calitate, ci și o poveste de dragoste față de mediul înconjurător.

Familia Lelcu a început această călătorie dulce când Cristian a cumpărat doi stupi de albine de la un apicultor din județul Botoșani pentru că îi aduceau aminte de copilărie.

După câțiva ani numărul stupilor a crescut și acum cei doi au dezvoltat o afacere având și viziunea clară să  producă miere autentică, bio și sănătoasă, păstrând în același timp tradițiile locale și respectând ecosistemul local.

Munca în apicultură este fără îndoială una complexă și plină de provocări. De la îngrijirea stupilor, monitorizarea sănătății albinelor până la recoltarea mierii, fiecare zi aduce noi responsabilități. Cu toate acestea, familia Lelcu a abordat fiecare provocare cu determinare și devotament.

Mierea Nadiei a devenit acum  un nume în producția de miere de calitate superioară, iar respectând regulamentele stricte de certificare bio, ei au reușit să ofere consumatorilor un produs autentic, bogat în nutrienți și fără substanțe chimice dăunătoare.

Prin alegerea apiculturii bio și prin truda lor asiduă, această familie a reușit să creeze nu doar o miere de cea mai înaltă calitate, ci și o poveste care inspiră.