ANAT: Prima tabără la mare pentru copii din sistemul de protecție socială are loc între 5 și 9 septembrie, la Mamaia și Jupiter

Vacanța de vară se termină la mare pentru 100 de copii care beneficiază de măsura protecției sociale în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT) organizând pentru ei, în perioada 5-8 septembrie, o tabără în stațiunile Mamaia și Jupiter.

Litoral Romania credit foto Ovidiu Oprea

ANAT reia din toamna 2024 seria taberelor pentru minorii din sistemul de protecție socială, în cadrul programului de responsabilitate socială pe care și l-a propus, și va organiza periodic vacanțe pentru astfel de copii, cu ajutorul membrilor săi, pe litoralul românesc și în stațiunile montane.

Tabără de la mare îi are ca participanți pe minori de la centrele Pinocchio, Casa Noastră și Noi Orizonturi ori aflați în grija asistenților maternali din sectoarele 3 și 4 ale Municipiului București. Vacanța lor este axată pe relaxare și distracție la malul mării, în parcurile Aqua Magic Mamaia, Aqua Park Poseidon Jupiter, Paradis Land Neptun și la Delfinariu Constanța, și se vor bucura de toate facilitățile oferite oaspeților de hotelurile Complex Modern Mamaia și Tismana Jupiter, ambele în sistem all inclusive. 

„Ne-am propus să organizăm pe termen lung astfel de tabere, prin care copiii cu posibilități materiale reduse să se bucure de vacanțe în România. Fiecare copil merită să aibă o copilărie fără griji și cu momente cât mai frumoase, iar prin taberele pe care le organizăm pe litoral ori la munte vrem să îndeplinim o parte din dorințele celor mici”, declară Alin Burcea, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism

“Vrem să transformăm un vis în realitate, pentru acești copii, cu această ocazie. Tabăra la Mamaia și la Jupiter le dă energie pentru un nou an școlar și le creează amintiri care le rămân peste ani. Îi implicăm în activitățile de divertisment realizate de animatori la piscine, le oferim relaxare și distracție și în afara hotelurilor Modern Mamaia și Tismana Jupiter, astfel încât experiența taberei să fie una complexă“, declară Aurelian Marin, prim-vicepreședinte ANAT și proprietarul Paradis Hotels&Resorts, care asigură administrarea și managementul hotelurilor Complex Modern Mamaia și Tismana Jupiter, care găzduiesc tabăra

“Ne bucurăm că suntem susținuți de Asociația Națională a Agențiilor de Turism în realizarea politicilor şi strategiilor de asistență socială pe care le derulăm la nivelul Municipiului București în domeniul protecţiei copilului, familiei și comunităților aflate în nevoie socială. Ne dorim să fie o colaborare de durată și an de an tinerii pe care îi avem în atenție să beneficieze de vacanțe la mare, la munte” declară Iuliana Cristea, director Coordonare Asistență Socială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București

În timpul anului școlar 2024-2025 ANAT va organiza tabere în stațiunile montane pentru copiii din sistemul de protecție oferit de Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București.

Programul taberei la mare (activități în afara hotelurilor Complex Modern Mamaia și Tismana Jupiter, unde se vor bucura de programele de divertisment de la piscină, de plajă la malul mării):

Grup 1, Complex Modern Mamaia, joi-duminică

Joi după-amiază: Delfinariu Constanța

Vineri dimineața: Aqua Park Mamaia

Grupul 2, Hotel Tismana Jupiter, vineri-duminică

Vineri dimineața: Parcul de Aventură Paradis Land

Sâmbătă dimineața: Aqua Park Poseidon

Related Stories

Descoperă

,,Ascultă povestea” muzicală a Cvintetului Cantabile în cadrul proiectului...

Cvintetul Cantabile va da viață unui repertoriu muzical captivant ce va răsuna în decorul industrial exterior al Fabricii Killer din Horodnic de Jos, sâmbătă, 28.09.2024, începând cu ora 19, în cel de-al patrulea concert din cadrul proiectului cultural Fabrik Fest , ,,Ascultă povestea” .

Punctele Gastronomice Locale aspiră să devină custozi de patrimoniu...

De la lansarea ideii (în 2015) și finalizarea legislației până astăzi, au fost înființate peste 420 de Puncte Gastronomice Locale constituind astfel o rețea de entități care pot contribui semnificativ la valorificarea și promovarea patrimoniului cultural românesc. O parte dintre acestea au trecut printr-un util proces de formare profesională.

Ecourile muzicii românești, prin acordurile chitarelor, vor răsuna într-un...

Duo Kitharsis va deveni liant muzical dintre publicul bucovinean, muzica românească și decorul industrial contemporan al Fabricii Zada din Horodnic de Jos, duminică, 22.09.2024, începând cu ora 19, în cadrul celui de-al treilea concert al proiectului cultural Fabrik Fest, Romanian tribute.

Chefi de top, distinși cu stele Michelin, antreprenori din...

Festivalul are porțile deschise în perioada 12-15 septembrie cu o experiență completă pentru gurmanzi, care se vor putea bucura de mai multe zone de activități: șura de evenimente Pro Economica, Joy Cooking by Petry - Bucuria în bucate și scena muzicală. La Bucuria în Bucate va exista și o bucătărie complet utilată, iar casnicele și bucătarii profesioniști vor găti simultan rețete tradiționale.

O călătorie muzicală inedită prin Anotimpuri va fi oferită...

Remedios Quartet va oferi publicului o călătorie muzicală prin cele patru anotimpuri, sâmbătă, 21.09.2024, începând cu ora 19, într-o locație neconvențională, decorul industrial inedit al Fabricii EGGER , în cadrul proiectului cultural Fabrik Fest.

Muzeul sarmalelor, unic în lume, caută parteneri pentru inaugurare

Muzeul Sarmalelor este o inițiativă a jurnalistului gastronomic Cosmin Dragomir, cel care studiază de mulți ani diversitatea acestui preparat pe întreg mapamondul. Scriitorul deține o colecție de exponate cu și despre sarmale care poate intra în cartea recordurilor și a lansat un apel public de susținere a înființării, în România, unui muzeu dedicat acestui fel de mâncare.

Categorii populare