O călătorie muzicală inedită prin Anotimpuri va fi oferită publicului bucovinean de către Remedios Quartet în cadrul proiectului cultural Fabrik Fest

Remedios Quartet va oferi publicului o călătorie muzicală prin cele patru anotimpuri, sâmbătă, 21.09.2024, începând cu ora 19, într-o locație neconvențională, decorul industrial inedit al Fabricii EGGER, situată pe strada Austriei, nr. 2, mun. Rădăuți, în cadrul proiectului cultural Fabrik Fest.

Cristi HORIA, Mateus MAI ANTAL, Daniel VOTS și Constantin BORODIN vor face ca viorile, viola și violoncelul să ghideze publicul într-o călătorie sonoră memorabilă prin anotimpurile lui Antonio VIVALDI (1678-1741): Primăvara, Vara, Toamna, Iarna (Anotimpurile -1725) și prin compozițiile luiAstor PIAZZOLLA (1921-1992): Anotimpuri la Buenos Aires (1965) – Verano porteño, Otoño Porteño, Invernio Porteño, Primavera Porteña.

Accesul publicului este gratuit și se face pe bază de rezervare la numerele de telefon 𝟎𝟕𝟒𝟓 𝟖𝟔𝟖 𝟗𝟑𝟎, 𝟎𝟕𝟖𝟕 𝟓𝟓𝟗 𝟏𝟏𝟐 sau completând formularul de rezervare: https://t.ly/bpW8_, fiind disponibile 150 locuri. Accesul se va face în intervalul orar 18.00-18.45.

Cristi HORIA este un muzician cu o bogată experiență muzicală, venit dinspre muzica clasică și înglobând, pe parcurs, noi stiluri muzicale, de la jazz și rock, la muzică electronică. În domeniul muzicii camerale a avut o amplă activitate concertistică. Primul pas în domeniul jazz-ului l-a făcut în anul 2008, diversificându-și opțiunile sale muzicale spre stilurile contemporane ale muzicii, dar și prin fuzionarea acestora. În ultimii ani preocupările sale au ajuns și în sfera componistică, prin colaborări sau în nume propriu.

Mateus MAI ANTAL  începe studiul viorii la vârsta de 6 ani, având-o profesoară pe mama sa. Este laureat al concursurilor Remember Enescu, Paul Constantinescu, Cornelia Bronzetti, Olimpiada Națională de Muzică și Orange – Se caută Enescu , fiind licențiat al Conservatorului din Basel. În perioada anilor de studiu participă la numeroase concerte, recitaluri, înregistrări audio şi video. În prezent este șef de partidă la vioara a doua al Filarmonicii George Enescu din București.

Daniel VOTS este în prezent angajat al Orchestrei Naționale Radio și absolvent al Universității Naționale de Muzică din București.  colaborând, de-a lungul timpului, cu orchestre și artiști de renume. Daniel Vots cântă la pian, vioară, chitară și mandolină și performează atât pe scene consacrate, cât și pe scene improvizate, prezentând atât muzica clasică, în diferite ipostaze camerale, cât și muzica ușoară (de la rock, la indie, muzică electronica, până la muzica contemporană).

Constantin BORODIN a început să studieze violoncelul la vârsta de 6 ani în orașul său natal, Chișinău. A absolvit studiile de Licență și Masterat la Universitatea Națională de Muzică București. Constantin Borodin are în palmares peste 20 de premii. Este membru al Orchestrei Naționale Române și al Ansamblului Violoncellissimo. Din octombrie 2020 este Masterand al Universității de Arte din Berlin.

Grupul EGGER deține din anul 2008 o fabrică în România, la Rădăuți fiind produse plăci de PAL brut și melaminat pentru industria mobilei, precum și plăci OSB pentru industria construcțiilor din lemn și sectorul retail. EGGER investește în educație, sănătate și comunitate, în cei peste 15 ani de activitate în România fiind dezvoltate proiecte de CSR în valoare de peste 6 milioane de Euro.

Proiectul Fabrik Fest este un proiect cultural cofinanțat de către Administrația Fondului Cultural Național (AFCN) și este organizat de către Casa de Cultură a Municipiului Rădăuți și Primăria Municipiului Rădăuți, având ca parteneri companiile: Marelvi, EGGER, Zada, Killer, GoblenArt, Sol-Victor.

Related Stories

Descoperă

ANAT cere numirea unui secretar de stat din industria...

ANAT: Turismul românesc se confruntă cu multiple probleme care necesită o abordare pragmatică și bine informată. Doar o persoană cu experiență directă în industrie poate înțelege nevoile reale ale agenților economici care își desfășoară activitatea în turism și HORECA, ale investitorilor și ale celorlalți actori implicați. Numirea unui lider din afara acestui domeniu riscă să perpetueze o lipsă de direcție și să compromită potențialul turismului de a deveni un motor economic major.

Suceava atrage turiști și prin Piața Volantă: Un loc...

Președintele Asociației „Gustă din Bucovina”, Alexandru Andrieș spune că din ce în ce mai mulți turiști vin să descopere dacă realitatea reflectă ceea ce văd în materialele video de promovare: „Curiozitatea îi ghidează să afle: chiar e așa ca în video-uri? Cu degustări, ceai, povești cu producători și o atmosferă autentică? Și da, pleacă zâmbind și încântați.”

Gheorghe Fodoreanu, fost președinte ANAT: Turismul românesc ar fi...

Fodoreanu: Schimbările aduse de aderarea totală la spațiul Schengen reprezintă o oportunitate majoră pentru turismul de circuite cu autocare, facilitând accesul turiștilor din țările central europene, pentru care distanțele pentru Maramureș, Bucovina, Transilvania, Delta Dunării, litoralul și București devin accesibile

După ce zeci de turiști au fost înșelați cu...

Alin Burcea, președinte ANAT: Turiștii trebuie să cumpere numai de la agenții de turism licențiate, pentru că astfel sunt protejați conform legislației în vigoare. Amatorii de chilipiruri au mari șanse să fie păgubiți

Cum se autosabotează turismul românesc: MEAT și Ministerul Finanțelor...

Alin Burcea, președintele ANAT: Este incredibil cum Ministerul Economiei și Ministerul Finanțelor își arată incapacitatea de a găsi soluții, deși există temei legal pentru a finanța participarea României la târgurile internaționale. Nu lipsa bugetului este problema reală, ci lipsa de voință și de implicare. Dacă ar exista un minim efort și responsabilitate din partea celor care gestionează aceste decizii, România nu ar fi pusă în această situație rușinoasă. Absența noastră de la aceste târguri echivalează cu un sabotaj deliberat al turismului românesc și al eforturilor noastre de a ne promova ca destinație pe plan internațional

„Destinația Anului” dezvăluie destinațiile calificate în competiția care celebrează...

În competiție s-au calificat 167 de destinații turistice în categoriile orașe care te inspiră, stațiuni balneo-climaterice, tărâmuri fermecate, sate de poveste, distracție și aventură, cultură și educație

Categorii populare