Asociația Equestrian Dreams vă invită la evenimentul „Tomna la Lipoveni” pentru a sprijini proiectul „NU SUNTEȚI SINGURI”

Asociația Equestrian Dreams vă invită cu bucurie la cea de-a doua ediție a evenimentului „Tomna la Lipoveni,” care va avea loc în data de 14 și 15 octombrie 2023, în incinta centrului de echitație din Lipoveni – Mitocul Dragomirnei. Acest eveniment are un scop nobil: susținerea proiectului „NU SUNTEȚI SINGURI,” care vizează înființarea primului centru de hipoterapie și terapii alternative din zona de nord-est a țării.

Cu atractia principala rămânând balonul cu aer cald, care a cucerit inimile participanților și în anul precedent, „Tomna la Lipoveni” va oferi o varietate de activități atractive pentru toate vârstele și preferințele. Printre acestea se numără demonstrații spectaculoase, plimbări de agrement, interacțiuni cu animăluțe adorabile, mâncare delicioasă (grătare, mâncăruri tradiționale precum protap și poale-n brâu), muzică bună, ateliere creative pentru copii și adulți, tir cu arcul, air soft, plimbări cu ATV-uri, spectacole de motocross, cor lipovenesc, foc de tabără, artificii și multe altele.

Evenimentul se adresează tuturor varstelor și are ca scop colectarea de fonduri pentru proiectul „NU SUNTEȚI SINGURI,” care urmărește să ofere servicii complete și suport persoanelor cu dizabilități în centrul lor.

Asociația Equestrian Dreams dorește să formeze un parteneriat media cu scopul de a promova acest eveniment și de a aduce la cunoștința publicului scopul nobil al acestuia. Prin colaborarea noastră, sperăm să oferim șansa cât mai multor persoane cu dizabilități de a beneficia de serviciile complete oferite în centrul nostru.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și vă invităm să luați parte la acest eveniment minunat sau să ne vizitați ori de câte ori aveți ocazia. Alăturați-vă Asociației Equestrian Dreams în sprijinirea proiectului „NU SUNTEȚI SINGURI” și contribuiți la o cauză nobilă.

Related Stories

Descoperă

Bucovina strălucește în lumina sărbătorilor de iarnă: Meșteri populari...

În cadrul Programului „Crăciun în Bucovina”, deja tradițional pentru regiune, s-au desfășurat și se vor mai desfășura o serie de evenimente culturale ce pun în valoare bogăția tradițiilor locale. Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă, programat pentru ziua de 27 decembrie în Suceava, va oferi o inegalabilă paradă a obiceiurilor autentice, aducând în prim-plan crâmpeie ale tezaurului și zestrei Bucovinei.

Cu prilejul Zilei Bucovinei, elevii Colegiului „Alexandru cel Bun”...

Broșura turistică intitulată „Ghid de împrietenire cu Gura Humorului” a apărut dintr-o necesitate actuală, constatată de liceeni. Fluxul continuu de turiști, atât din alte județe ale României, cât și din țări străine reprezintă principalul motiv apariției ghidului.

Târgul de produse și mâncăruri locale „Gustă din Țara...

„Gustă din Țara Dornelor!”: O sărbătoare a delicateselor locale, aduce în prim-plan o gamă variată de preparate culinare pregătite cu ingrediente specifice zonei de la lactate, preparate din pește și carne, fructe de pădure, până la legume și ciuperci.

Ziua Bucovinei sărbătorită în Țara Dornelor: Inaugurarea Centrului Muzeal...

Ziua Bucovinei va fi sărbătorită în destinația de ecoturism Țara Dornelor, marcând inaugurarea Centrului Muzeal „Cazinoul Băilor” după 35 de ani de la dezafectare.

Proiecții speciale ale filmului „Libertate” de Tudor Giurgiu, în...

Rădăuți și Siret vor găzdui proiecții speciale ale filmului "LIBERTATE", unul dintre cele mai așteptate, premiate și discutate filme românești ale anului. Regizorul Tudor Giurgiu va fi prezent în sală și va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul, oferind o experiență cinematografică unică.

INEDIT la Muzeul Naţional al Bucovinei – Expoziţie de...

Expoziția beneficiază de un catalog și va fi deschisă publicului în perioada 8 noiembrie 2023 – 14 ianuarie 2024.

Categorii populare