Asociația Equestrian Dreams vă invită la evenimentul „Tomna la Lipoveni” pentru a sprijini proiectul „NU SUNTEȚI SINGURI”

Asociația Equestrian Dreams vă invită cu bucurie la cea de-a doua ediție a evenimentului „Tomna la Lipoveni,” care va avea loc în data de 14 și 15 octombrie 2023, în incinta centrului de echitație din Lipoveni – Mitocul Dragomirnei. Acest eveniment are un scop nobil: susținerea proiectului „NU SUNTEȚI SINGURI,” care vizează înființarea primului centru de hipoterapie și terapii alternative din zona de nord-est a țării.

Cu atractia principala rămânând balonul cu aer cald, care a cucerit inimile participanților și în anul precedent, „Tomna la Lipoveni” va oferi o varietate de activități atractive pentru toate vârstele și preferințele. Printre acestea se numără demonstrații spectaculoase, plimbări de agrement, interacțiuni cu animăluțe adorabile, mâncare delicioasă (grătare, mâncăruri tradiționale precum protap și poale-n brâu), muzică bună, ateliere creative pentru copii și adulți, tir cu arcul, air soft, plimbări cu ATV-uri, spectacole de motocross, cor lipovenesc, foc de tabără, artificii și multe altele.

Evenimentul se adresează tuturor varstelor și are ca scop colectarea de fonduri pentru proiectul „NU SUNTEȚI SINGURI,” care urmărește să ofere servicii complete și suport persoanelor cu dizabilități în centrul lor.

Asociația Equestrian Dreams dorește să formeze un parteneriat media cu scopul de a promova acest eveniment și de a aduce la cunoștința publicului scopul nobil al acestuia. Prin colaborarea noastră, sperăm să oferim șansa cât mai multor persoane cu dizabilități de a beneficia de serviciile complete oferite în centrul nostru.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și vă invităm să luați parte la acest eveniment minunat sau să ne vizitați ori de câte ori aveți ocazia. Alăturați-vă Asociației Equestrian Dreams în sprijinirea proiectului „NU SUNTEȚI SINGURI” și contribuiți la o cauză nobilă.

Related Stories

Descoperă

ANAT, OMD Județul Constanța alături de parteneri, organizează Mega...

Riviera Românească păstrează trendul ascendent, rezervările pentru primele două luni, față de perioada similară a anului trecut, fiind în medie cu 25% mai mari. Programele "Înscrieri Timpurii" s-au bucurat de un interes major, rezervările pornind încă din toamna anului trecut cu reduceri de până la 60% din tariful pachetelor de bază. La acest lucru au contribuit și voucherele de vacanță a căror valoare în 2023 a fost de aproape două miliarde de lei, 95% dintre acestea fiind deja decontate.

Aplicația România Atractivă, imediat după Booking în topul celor...

Programul România Atractivă include 12 rute turistice tematice care străbat toată țara, cu 275 de obiective de vizitat, care vor fi semnalizate și prin infrastructură rutieră specifică până în anul 2026.

Cum a reușit Sovata să rămână în topul destinațiilor...

Dincolo de resursele naturale pe care turiștii le apreciază aici, Sovata s-a dezvoltat și a reușit să se mențină pe un trend ascendent datorită investițiilor făcute în zonă. Un astfel de exemplu este și Hotel Crystal, în centrul Sovatei, la doar 700 de metri de Lacul Ursu.

Numărul turiștilor români care au călătorit în Germania în...

24% dintre călătoriile în Germania ale românilor în anul 2023 au fost efectuate de locuitori ai Transilvaniei. Moldova și regiunea București au reprezentat 20%, respectiv 18%. 11% au provenit din regiunea Muntenia, 10% din Banat, 8% din Oltenia, 4% din Crișana, 3% din Satu Mare și Maramureș, iar 2% din Dobrogea.

Gala Destinația Anului® 2024 a premiat cele mai atractive...

Municipiul Suceava nu a ajuns nici în top trei destinații care te inspiră. Ținutul Mănăstirilor și Țara Dornelor, au obținut locul 2 la categoriile la care au participat, iar comuna Ciocănești locul a treilea

Se caută „Măcelari de elită” pentru echipa care va...

Măcelarii care se înscriu au posibilitatea să aleagă, în funcție de vârstă și de abilitățile tehnice, una dintre următoarele categorii pentru care să concureze: ucenic măcelar (sub 30 de ani), tânăr măcelar (sub 35 ani) sau maestru măcelar.

Categorii populare