FOTO//Motocicliștii suceveni au împărțit daruri copiilor în centrul Sucevei

Pentru al doilea an consecutiv, Moș Crăciun a ales ca grupul STRĂJERII M. F. SUCEAVA să-i fie de ajutor în împărțirea darurilor către copiii din centrul orașului.

În cadrul acestei acțiuni, acestora li s-au alăturat în acest an atât cluburile prietene THRACVM R. C. SUCEAVA, NORTH GANG RIDERS M. C. SUCEAVA cât și numeroși alți motocicliști din oraș, dornici de o plimbare și de a face un gest frumos în prag de sărbătoare.

În tura lor au atras privirile fericite ale tuturor, au turat „renii de metal” pentru a alunga spiritele rele, au făcut poze și au dăruit fericire tuturor celor cu care s-au întâlnit.

Motocicliștii suceveni doresc tuturor un Crăciun Fericit, un An Nou cu bine și Asfalt uscat în sezonul ce va urma.

Related Stories

Descoperă

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost redeschisă pentru...

Programul de vizitare va fi zilnic, mai puțin luni, în intervalul orar 9:00-20:00, ultima intrare fiind ora 19:00. Programul de ghidaj va fi între orele 10:00-18:00, ultimul ghidaj va începe la ora 17:00.

Creștere de 70% a rezervărilor pentru Sărbătorile de Paște

Turiștii români demonstrează că au recăpătat încrederea în călătorii, arătând că planificarea în avans este cheia unor sărbători de Paște și nu numai, de neuitat.

Travelminit.ro: în 2024 românii își vor programa cel puțin...

În ultimii ani, turismul balnear a avut o creștere spectaculoasă, mai ales că tot mai mulți români aderă la cultura relaxării.

Muzeul Național al Bucovinei anunță 14 zile cu acces...

Cetatea de Scaun a Sucevei va putea fi vizitată gratuit în mai multe zile din an.

Vatra Dornei, în topul destinațiilor turistice ale anului 2024...

Redeschiderea Cazinoului Băi din Vatra Dornei este un mare câștig pentru turismul din Bucovina. Marea atracție este, cu siguranță, sala centrală, cu ornamente refăcute după imagini de epocă de artistul plastic Alexandru Siminic și pictate, cu migală, de renumitele încondeietoare de ouă din Ciocănești, Această bijuterie arhitectonică, asemănătoare cu cazinoul din Baden Baden. este pregătită să găzduiască spectacole și concerte, precum și expoziții. Este primul cazinou reabilitat în România după anul 1989.

Premiera spectacolului „Căpșuni de zăpadă” la Teatrul Municipal „Matei...

Regizorul Cosmin Panaite își descrie viziunea asupra piesei ca fiind un echilibru între neliniște și alinare, reflectând propriile incertitudini și contradicții umane. Actor și regizor cu o bogată experiență în teatrul sucevean, Panaite a avut în vedere crearea unui laborator de teatru în care actorii să jongleze cu diverse instanțe performante, redând subtilitatea și profunzimea personajelor.

Categorii populare