Premiera spectacolului „Căpșuni de zăpadă” la Teatrul Municipal „Matei Vișniec” Suceava: O incursiune emoționantă în lumea interioară a amintirilor

Într-o premieră absolută ce va marca scena teatrului sucevean, piesa „Căpșuni de zăpadă” de Petro Ionescu, sub regia talentatului Cosmin Panaite, va încânta publicul în două seri speciale, pe 10 și 11 februarie, începând cu ora 19:00. Spectacolul se distinge prin faptul că aduce publicul foarte aproape de actori, permițând o experiență intensă și intimă pentru fiecare participant.

Scrisă în 2022 de Petro Ionescu, în urma colaborării cu Tudor Nicorici, în cadrul atelierelor din proiectul Theater Networking Talents Ediția 2021, coordonat de regizorul Bobi Pricop la Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova, piesa explorează întâlnirea a cinci foști colegi de liceu la înmormântarea profesoarei lor de biologie. Această revedere după două decenii devine un prilej pentru reflecție și introspecție, oferind o incursiune profundă în universul personal al fiecărui personaj, între real și absurd, între amintiri și fantezii.

Regizorul Cosmin Panaite își descrie viziunea asupra piesei ca fiind un echilibru între neliniște și alinare, reflectând propriile incertitudini și contradicții umane. Actor și regizor cu o bogată experiență în teatrul sucevean, Panaite a avut în vedere crearea unui laborator de teatru în care actorii să jongleze cu diverse instanțe performante, redând subtilitatea și profunzimea personajelor.

Cu o distribuție de excepție, formată din Cătălin Ștefan Mîndru, Horia Andrei Butnaru, Diana Lazăr, Delu Lucaci și Cristina Florea, spectacolul promite o călătorie captivantă în universul emoțional al personajelor.

Biletele pentru cele două premiere sunt în vânzare atât la casieria teatrului, cât și online, pe www.blt.ro, însă locurile sunt limitate, așa că grabiți-vă să vă asigurați locul la acest eveniment de neratat pentru iubitorii de teatru!

Related Stories

Descoperă

Cetatea de Scaun a Sucevei a fost redeschisă pentru...

Programul de vizitare va fi zilnic, mai puțin luni, în intervalul orar 9:00-20:00, ultima intrare fiind ora 19:00. Programul de ghidaj va fi între orele 10:00-18:00, ultimul ghidaj va începe la ora 17:00.

Creștere de 70% a rezervărilor pentru Sărbătorile de Paște

Turiștii români demonstrează că au recăpătat încrederea în călătorii, arătând că planificarea în avans este cheia unor sărbători de Paște și nu numai, de neuitat.

Travelminit.ro: în 2024 românii își vor programa cel puțin...

În ultimii ani, turismul balnear a avut o creștere spectaculoasă, mai ales că tot mai mulți români aderă la cultura relaxării.

Muzeul Național al Bucovinei anunță 14 zile cu acces...

Cetatea de Scaun a Sucevei va putea fi vizitată gratuit în mai multe zile din an.

Vatra Dornei, în topul destinațiilor turistice ale anului 2024...

Redeschiderea Cazinoului Băi din Vatra Dornei este un mare câștig pentru turismul din Bucovina. Marea atracție este, cu siguranță, sala centrală, cu ornamente refăcute după imagini de epocă de artistul plastic Alexandru Siminic și pictate, cu migală, de renumitele încondeietoare de ouă din Ciocănești, Această bijuterie arhitectonică, asemănătoare cu cazinoul din Baden Baden. este pregătită să găzduiască spectacole și concerte, precum și expoziții. Este primul cazinou reabilitat în România după anul 1989.

Vizitarea Cetății de Scaun a Sucevei va fi suspendată...

Muzeul Național al Bucovinei anunță închiderea Cetății de Scaun a Sucevei pentru vizitare, în...

Categorii populare