Eveniment automobilistic retro la Suceava la întâlnirea națională anuală a Oltcit Fan Club

Asociația Oltcit Fan Club a anunțat că în acest an Întâlnirea Națională Oltcit va fi organizată la Suceava unde vor fi prezentate în expoziție statică, dar și în mișcare, câteva zeci de autovehicule Oltcit.

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproximativ 30 de autovehicule marca Oltcit din țară și strainătate, prezentate publicului în expozitia statică, care va fi însoțită și de o expozitie foto care va prezenta aspecte relevante din istoria mărcii Oltcit.

La eveniment membrii Asociației vor purta echipamentul specific, cămașă bleu și șapcă rosie, ambele brodate cu sigla Asociatiei. În marja evenimentului va performa un DJ care va recompune sonor perioada anilor 80 și 90. De asemenea, se vor organiza concursuri cu premii constând în materiale de promovare ale Asociatiei, respectiv medalii, cămași, șepci sau brelocuri.

Asociația precizează că evenimentul va cuprinde organizarea în data de 26 august 2023 a unei expoziții statice și a unei expoziții foto, cu autovehicule marca Oltcit pe Esplanada Centrului Comercial Iulius Mall Suceava, între orele 10.00-14.00, iar între orele 14.00-16.00 expoziția va putea fi văzută la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Tot în 26 august, între orele 16.00-17.00 autovehiculele Oltcit vor putea fi văzute într-o expoziție în mișcare pe un itinerar din municipiul Suceava.   

Autoturismul Oltcit, fabricat la Craiova în perioada 1982-1995, reprezintă un reper important în peisajul automobilistic românesc din perioada anilor 80 și 90, pe de o parte pentru inovațiile tehnologice pe care le propunea la acea vreme și pe de altă parte pentru faptul că marca Oltcit a reprezentat în România acelor timpuri o alternativă și un concurent al mărcilor tradiționale, Dacia și Aro

Related Stories

Descoperă

Bucovina strălucește în lumina sărbătorilor de iarnă: Meșteri populari...

În cadrul Programului „Crăciun în Bucovina”, deja tradițional pentru regiune, s-au desfășurat și se vor mai desfășura o serie de evenimente culturale ce pun în valoare bogăția tradițiilor locale. Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă, programat pentru ziua de 27 decembrie în Suceava, va oferi o inegalabilă paradă a obiceiurilor autentice, aducând în prim-plan crâmpeie ale tezaurului și zestrei Bucovinei.

Cu prilejul Zilei Bucovinei, elevii Colegiului „Alexandru cel Bun”...

Broșura turistică intitulată „Ghid de împrietenire cu Gura Humorului” a apărut dintr-o necesitate actuală, constatată de liceeni. Fluxul continuu de turiști, atât din alte județe ale României, cât și din țări străine reprezintă principalul motiv apariției ghidului.

Târgul de produse și mâncăruri locale „Gustă din Țara...

„Gustă din Țara Dornelor!”: O sărbătoare a delicateselor locale, aduce în prim-plan o gamă variată de preparate culinare pregătite cu ingrediente specifice zonei de la lactate, preparate din pește și carne, fructe de pădure, până la legume și ciuperci.

Ziua Bucovinei sărbătorită în Țara Dornelor: Inaugurarea Centrului Muzeal...

Ziua Bucovinei va fi sărbătorită în destinația de ecoturism Țara Dornelor, marcând inaugurarea Centrului Muzeal „Cazinoul Băilor” după 35 de ani de la dezafectare.

Proiecții speciale ale filmului „Libertate” de Tudor Giurgiu, în...

Rădăuți și Siret vor găzdui proiecții speciale ale filmului "LIBERTATE", unul dintre cele mai așteptate, premiate și discutate filme românești ale anului. Regizorul Tudor Giurgiu va fi prezent în sală și va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul, oferind o experiență cinematografică unică.

INEDIT la Muzeul Naţional al Bucovinei – Expoziţie de...

Expoziția beneficiază de un catalog și va fi deschisă publicului în perioada 8 noiembrie 2023 – 14 ianuarie 2024.

Categorii populare