Eveniment automobilistic retro la Suceava la întâlnirea națională anuală a Oltcit Fan Club

Asociația Oltcit Fan Club a anunțat că în acest an Întâlnirea Națională Oltcit va fi organizată la Suceava unde vor fi prezentate în expoziție statică, dar și în mișcare, câteva zeci de autovehicule Oltcit.

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproximativ 30 de autovehicule marca Oltcit din țară și strainătate, prezentate publicului în expozitia statică, care va fi însoțită și de o expozitie foto care va prezenta aspecte relevante din istoria mărcii Oltcit.

La eveniment membrii Asociației vor purta echipamentul specific, cămașă bleu și șapcă rosie, ambele brodate cu sigla Asociatiei. În marja evenimentului va performa un DJ care va recompune sonor perioada anilor 80 și 90. De asemenea, se vor organiza concursuri cu premii constând în materiale de promovare ale Asociatiei, respectiv medalii, cămași, șepci sau brelocuri.

Asociația precizează că evenimentul va cuprinde organizarea în data de 26 august 2023 a unei expoziții statice și a unei expoziții foto, cu autovehicule marca Oltcit pe Esplanada Centrului Comercial Iulius Mall Suceava, între orele 10.00-14.00, iar între orele 14.00-16.00 expoziția va putea fi văzută la Cetatea de Scaun a Sucevei.

Tot în 26 august, între orele 16.00-17.00 autovehiculele Oltcit vor putea fi văzute într-o expoziție în mișcare pe un itinerar din municipiul Suceava.   

Autoturismul Oltcit, fabricat la Craiova în perioada 1982-1995, reprezintă un reper important în peisajul automobilistic românesc din perioada anilor 80 și 90, pe de o parte pentru inovațiile tehnologice pe care le propunea la acea vreme și pe de altă parte pentru faptul că marca Oltcit a reprezentat în România acelor timpuri o alternativă și un concurent al mărcilor tradiționale, Dacia și Aro

Related Stories

Descoperă

Travelminit: Românii se pregătesc deja pentru minivacanța de 1...

Potrivit datelor emise de Travelminit.ro, 40% dintre ei vor acum un sejur la munte, 21% dintre ei aleg stațiunile balneoclimaterice, 20% își doresc un concediu pe litoral, 12% vor city-break, pe când 9% sunt în căutarea unei alte destinații, fără să precizeze specificul ei.

Tendințele Sezonului Estival 2024: Turiștii din regiunea Moldova optează...

Tendințe ale sezonului estival 2024: Perioada medie a sejurului este în scădere. Turiștii preferă să efectueze mai multe sejururi mai scurte într-un an, în loc de un singur sejur de 7–10 zile. Astfel, pot vizita mai multe destinații.

Expoziția „Drumul Morilor-prin Bucovina și Schwaben. De la meșteșug...

Expoziția reprezintă o paralelă între instalațiile de tehnică populară din regiunea Schwaben (Germania) și cele din Bucovina, morile fiind de multe ori parte a unui complex industrial împreună cu pive, ferăstraie sau mori de producere a hârtiei, numitorul comun a acestor instalații fiind roata hidraulică.

ATGR & OLD LINE TRAVEL: Peste 60% dintre copiii...

Dintr-un studiu efectuat recent de către un grup de cercetare în domeniul educațional și social, rezultă că peste 60% dintre copiii și tinerii din România aleg să-și petreacă vara în tabere. Aceste date reprezintă o ilustrare semnificativă a preferințelor estivale ale segmentului juvenil la nivel național și a importanței care se acordă experiențelor educaționale și recreative în această perioadă a anului.

Caravana Shakespeare vine la Suceava

Iubitorii de teatru sunt așteptați așadar duminică, 7 aprilie, ora 18:00, în parcarea Iulius Mall, la un spectacol în aer liber, după 6 texte ale lui Wiliam Shakespeare. Intrarea este liberă iar participanții au ocazia să se înscrie într-un concurs care le poate aduce unul dintre cele două weekend-uri în doi, la Festivalul Internațional Shakespeare – Ediția a XIV-a, care va avea loc în perioada 16-26 mai 2024, la Craiova.

20 aprilie la Suceava: se lansează documentarul despre Ilie...

Documentarul este regizat de Tudor Giurgiu, Cristian Pascariu și Tudor D. Popescu, fiind distribuit de Transilvania Film. Printre producătorii NASTY se numără Cosmin Hodor (HDR Evolution) și Tudor Giurgiu (Libra Films), iar co-producător este Hanka Kastelicová (Vice President & Executive Producers Documentaries HBO EMEA – HBO Max). 

Categorii populare