Proiecții speciale ale filmului „Libertate” de Tudor Giurgiu, în prezența regizorului, la Rădăuți și Siret

Luni, în data de 20 noiembrie, localitățile Rădăuți și Siret vor găzdui proiecții speciale ale filmului „LIBERTATE”, unul dintre cele mai așteptate, premiate și discutate filme românești ale anului. Regizorul Tudor Giurgiu va fi prezent în sală și va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul, oferind o experiență cinematografică unică.

La Siret, proiecția va avea loc la Centrul Cultural, începând de la ora 18:00. Biletele pot fi achiziționate online sau direct de la Centrul Cultural. Pentru achiziționarea de bilete online, puteți accesa următorul link: link bilete Siret.

În același timp, la Rădăuți, filmul „LIBERTATE” va fi proiectat la Casa de Cultură, începând de la ora 19:00. Biletele sunt disponibile atât online, cât și la Casa de Cultură din Rădăuți, și pot fi achiziționate accesând următorul link: link bilete Rădăuți.

„LIBERTATE” prezintă o poveste mai puțin cunoscută din istoria recentă a României. Filmul se desfășoară în Sibiu, în haosul lunii decembrie 1989, când mai mulți bărbați – securiști, militari și civili – au fost ținuți ostatici într-o piscină dezafectată și acuzați că sunt teroriști. Din distribuția filmului fac parte unii dintre cei mai îndrăgiți actori ai momentului, precum Iulian Postelnicu, Mirela Oprișor, Alex Bogdan, Alexandru Papadopol, Alex Calangiu, Andreea Grămoșteanu, Cuzin Toma, Leonid Doni, Andi Vasluianu, Ștefan Iancu sau Ionuț Caras. Acest film aduce în prim-plan o poveste captivantă și emoționantă a evenimentelor din decembrie 1989, oferind publicului o perspectivă inedită asupra istoriei recente a României.

Related Stories

Descoperă

Bucovina strălucește în lumina sărbătorilor de iarnă: Meșteri populari...

În cadrul Programului „Crăciun în Bucovina”, deja tradițional pentru regiune, s-au desfășurat și se vor mai desfășura o serie de evenimente culturale ce pun în valoare bogăția tradițiilor locale. Festivalul Internațional al Obiceiurilor de Iarnă, programat pentru ziua de 27 decembrie în Suceava, va oferi o inegalabilă paradă a obiceiurilor autentice, aducând în prim-plan crâmpeie ale tezaurului și zestrei Bucovinei.

Cu prilejul Zilei Bucovinei, elevii Colegiului „Alexandru cel Bun”...

Broșura turistică intitulată „Ghid de împrietenire cu Gura Humorului” a apărut dintr-o necesitate actuală, constatată de liceeni. Fluxul continuu de turiști, atât din alte județe ale României, cât și din țări străine reprezintă principalul motiv apariției ghidului.

Târgul de produse și mâncăruri locale „Gustă din Țara...

„Gustă din Țara Dornelor!”: O sărbătoare a delicateselor locale, aduce în prim-plan o gamă variată de preparate culinare pregătite cu ingrediente specifice zonei de la lactate, preparate din pește și carne, fructe de pădure, până la legume și ciuperci.

Ziua Bucovinei sărbătorită în Țara Dornelor: Inaugurarea Centrului Muzeal...

Ziua Bucovinei va fi sărbătorită în destinația de ecoturism Țara Dornelor, marcând inaugurarea Centrului Muzeal „Cazinoul Băilor” după 35 de ani de la dezafectare.

INEDIT la Muzeul Naţional al Bucovinei – Expoziţie de...

Expoziția beneficiază de un catalog și va fi deschisă publicului în perioada 8 noiembrie 2023 – 14 ianuarie 2024.

Mihai I – ultimul rege al României”, o expoziție...

În premieră va avea loc și prezentarea unui film din arhiva media a Muzeului Național al Bucovinei, ce prezintă vizita familiei regale la Muzeul de Istorie din Suceava și la Cetatea de Scaun, din data de 16 august 1997.

Categorii populare