Vizitarea Cetății de Scaun a Sucevei va fi suspendată pentru desfășurarea lucrărilor de restaurare la podul de acces

Muzeul Național al Bucovinei anunță închiderea Cetății de Scaun a Sucevei pentru vizitare, în perioada 5 februarie 2024 –  4 martie 2024, pentru desfășurarea lucrărilor de restaurare la podul de acces în cetate.

Având în vedere că în perioada de iarnă volumul de vizitatori este mai scăzut, General Construct – lider de asociere – a informat Muzeul Național al Bucovinei că, începând cu 5 februarie și până la data de 4 martie 2024, se vor executa lucrările de restaurare la Obiectul 4 – Pod de acces din cadrul contractului nr. 5096/360 din 19.07.2023 – ”Lucrări de plombare și chituire zidărie, restaurare contraescarpă și pod de acces la Cetatea de Scaun a Sucevei” – existând posibilitatea ca data de finalizare a acestor lucrări să varieze în funcție de condițiile meteorologice.

Întrucât natura lucrărilor ce se vor executa nu va permite circulația pe pod, luăm măsurile necesare de informare a publicului în ceea ce privește interzicerea accesului în Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada sus-menționată.

Related Stories

Descoperă

Prețuri mai mici pentru city-break-urile de toamnă. Zborurile din...

Cele mai populare destinații de city-break din Europa sunt orașele care atrag anual cel mai mare număr de turiști: Roma, Paris, Londra, Milano, Bruxelles și Barcelona. În același timp, acestea sunt cunoscute pentru comunitățile mari de români formate în jurul lor și în localitățile învecinate, motiv pentru care există și un număr mai mare de zboruri către și dinspre ele.

Locația, calitatea saltelelor și bogația micului dejun sunt cele...

Un hotel bine ales poate transforma un city break într-o experiență memorabilă, mai ales dacă sunt luați în considerare factorii de calitate pe care turiștii îi caută: confortul camerei și, în special, al patului, micul dejun, locația și facilitățile suplimentare

ANAT: Voucherele de vacanță care se apropie de data...

Agențiile de turism au pregătite oferte speciale pentru posesorii de vouchere de vacanță. În mod deosebit sunt apreciate vacanțele cu discount prin programul „Înscrieri timpurii”, care oferă reduceri de până la 30% din prețul standard, pentru achiziționarea din timp a biletelor. În plus, întrucât începând cu februarie 2022, acestea sunt emise exclusiv pe card electronic, voucherele de vacanță pot fi utilizate și pentru rezervări online în perioada lor de valabilitate.

Întâlnire în premieră între ANAT, Asociația Aeroporturilor din România...

În cadrul întâlnirii au fost discutate o serie de provocări cu care se confruntă sectorul aviatic, precum întârzierile și anulările de zboruri, crearea unui fond de garantare pentru biletele de avion și atragerea unui număr mai mare de companii aeriene pe aeroporturile din România

Stagnare pe piața turismului intern: care au fost destinațiile...

Călătoriile de familie de patru nopți au arătat o creștere generală de 8,7% comparativ cu 2023, cu creșteri notabile în destinațiile montane (2.038 lei), destinațiile SPA (2.183 lei) și orașe (1.832 lei).

 „Romanțe vechi și noi”, o călătorie muzicală prin timp...

Romanțe vechi și noi vor reînvia tradiția muzicii românești de altădată, într-o interpretare contemporană plină de sensibilitate, în prima zi a lunii octombrie, începând cu ora 19, la Depozitul Sol-Victor, situat pe strada Rădăuțiului, nr. 1G, Marginea într-un concert  susținut de Ovidiu FOCA, Andrei RADU, Corina RĂDUCANU și Eugen DUMITRESCU, în cadrul Fabrik Fest, proiectul cultural care unește arta cu neconvenționalul.

Categorii populare