Tocană vânătorească de mistreț

Pentru o tocană de mistreț e nevoie de o pulpă dezosată, de ceapă tocată mărunt, de cimbru parfumat, de vin alb pentru frăgezirea cărnii și de condimente pentru gust. Pulpa se taie în bucăți potrivite, se spală bine și se aruncă într-un ceaun în care fierbe deja  uleiul, cam o cană.

După ce sfârâie și se rumenește pe toate părțile adăugăm ceapă în cantitate suficientă pentru a forma sosul și a îndulci carnea. Când ceapa se rumenește și ea stingem totul cu o cană de vin alb, adăugăm condimentele (sare, piper, boia dulce și cimbru uscat) și lăsam să fiarbă bine. La finel se aruncă în tocană un cățel de usturoi, tocat mărunt și o mână de pătrunjel proaspăt.

Related Stories

Descoperă

Campion Tour Suceava aniversează 10 ani de activitate: Peste...

Ioana Costea, cofondator al agenției: Pentru noi, seriozitatea și calitatea serviciilor nu au fost niciodată negociabile. Am recomandat doar unități de cazare în care avem încredere și am preferat să prezentăm lucrurile exact așa cum sunt, fără să promitem imposibilul #CampionTour10Ani #TurismSuceava #AniversareCampionTour #Vacante2026 #TurismLocal #Suceava

Hotelierii încheie 2025 cu prudență: cerere mai scăzută, dar...

Pentru perioada Crăciunului și a Revelionului, situația este variată: 27,3% dintre hotelieri nu au oferte pentru această perioadă, iar aproximativ 39% au un grad de ocupare sub 50%. Pe de altă parte, aproape 18% dintre unități raportează deja un grad de ocupare de peste 70%. Interesul turiștilor se îndreaptă în special către locații liniștite, cu acces la natură și servicii care oferă confort și relaxare, precum SPA sau piscină.

Gala Turismului „Descoperă Nord-Est” – ediția a X-a a...

Ediția din acest an a reunit peste 300 de participanți din toate cele șase județe ale Regiunii Nord-Est – reprezentanți ai sectorului HORECA, operatorilor de turism, autorităților publice, instituțiilor culturale, mediului academic, precum și invitați din Republica Moldova și Ucraina.

Aplicația care găsește city break-uri la târgurile de Crăciun....

Românii care vor să călătorească la târgurile de Crăciun trebuie să știe că diferența între o călătorie la începutul lunii și una în perioada sărbătorilor este de la simplu la dublu. Astfel, un bilet dus-întors costă în medie 98 de euro, însă tarifele aproape se dublează în intervalul 24-28 decembrie, când cererea este foarte mare, ajungând la o medie de 187 de euro.

Familiile cu copii până la 14 ani, împreună în...

Vola demarează o strângere de semnături prin care solicită companiilor aeriene să introducă un standard minim obligatoriu pentru rezervările care includ copii până la 14 ani: familiile să aibă garantat dreptul de a sta împreună, fără costuri suplimentare pentru alegerea locurilor.

Târgurile de Crăciun 2025 impulsionează turismul intern: Brașov, Sibiu...

Sezonul târgurilor de Crăciun din România a început oficial, iar datele platformei Travelminit arată o creștere semnificativă a rezervărilor față de anul trecut. Românii aleg din ce în ce mai mult city-break-urile festive interne 🎄✨ #NewsBucovinaro #TârguriCrăciun2025 #Brașov #Sibiu #Craiova #TurismRomânia

Categorii populare